“Oscar si Buni Roz“ se joaca la Marsul Funditelor Roz

Teatrul National ”Radu Stanca”din Sibiu prezinta la Medias, in 1 octombrie: ,,Oscar si Buni Roz”, in distributie actrita Diana Fufezan.

”,,Oscar si Buni Roz” este un spectacol de suflet prin mesajul pe care il transmite, este intalnirea cu un text de mare valoare, apoi o mare provocare actoriceasca si, in acelasi timp, sansa de a darui si a impartasi publicului toate aceste valori si repere universale continute in text. O mare bucurie a sufletului si a mintii”, declara actrita.

Primaria Municipiului Medias organizeaza si in acest an, Marsul Funditelor Roz – un prilej pentru a le reaminti femeilor ca, printr-un control medical facut la timp, cancerul la san poate fi descoperit si invins.

Astfel, in data de 1 octombrie, la ora 17.00, sunteti invitati sa veniti imbracati in culoarea roz, in Piata Corneliu Coposu, pentru a realiza o mare fundita, simbolul luptei impotriva cancerului de san. La ora 17.15 se va porni intr-un Mars al funditelor roz spre Sala Traube, unde vor avea loc discursuri despre sanatate, o tombola si un spectacol sustinut de Teatrul National ”Radu Stanca” din Sibiu.

Va fi prezentata piesa ”Oscar si Buni Roz”, dupa cartea scrisa de Eric Emanuel Schmitt. Invitata este actrita Diana Fufezan.

La final, vor fi acordate, prin tragere la sorti, zece ecografii gratuite la Centrul Medical Vladutiu, dar si alte premii roz. Fiecare participant va primi o brosura despre sanatatea sanilor, oferita de AVON.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.