Orgelsommer 2019 are peste 35 de concerte

Stagiunea muzicala „Orgelsommer” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias are in acest an peste 35 de concerte. Stagiunea muzicala „Orgelsommer”se desfasoara anual, in perioada lunilor mai-octombrie, cu concerte saptamanale, in fiecare luni, de la ora 19:00, la care se adauga si numeroase concerte extraordinare.

Muzica de orga este preponderenta, dar stagiunea include adesea concerte camerale, corale sau vocal-instrumentale, recitaluri solo, precum si improvizatii sau proiectii nocturne in aer liber cu muzica live.

Stagiunea este completata cu o serie de concerte care au loc la Casa Schuller si la Gradina Traube, din imediata apropiere a castelului bisericesc, dar se poate extinde pe toata durata anului, cu alte evenimente organizate sau gazduite de Biserica Evanghelica Sf. Margareta Medias, cum sunt concertele speciale de Craciun, turneele unor formatii muzicale din strainatate sau Academia de Flaut.

Orgelsommer are loc cu sprijinul oferit de Martin-Luther-Bund si Primaria Municipiului Medias, iar intrarea este libera. In avanpremiera stagiunii mediesenii sunt invitati miercuri, 10 aprilie a.c., la un concert special. Detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.