„Orasul cainilor” a castigat MECEFF 2015

“Orasul cainilor” a castigat aseara marele premiu la MEDIAS CENTRAL EUROPEAN FILM FESTIVAL “7+1”. Filmul este o coproductie Ungaria-Germania-Suedia realizat in anul 2014, in regia lui Kornél Mundruczó.

ORASUL-CAINILOR

O fabula-avertisment despre o specie superioara si inferiorii ei cazuti in dizgratie… Favorizand cainii cu pedigri, o noua lege impune o taxa foarte mare pentru metisi. Stapanii isi abandoneaza cainii si adaposturile devin superaglomerate. Lili, o fetita de 13 ani, se lupta cu disperare pentru a-si proteja animalul, pe Hagen, dar tatal ei, in cele din urma, lasa cainele pe strada. Hagen si draguta ei stapana se cauta disperata una pe cealalta, pana cand Lili isi pierde nadejdea. Straduindu-se sa supravietuiasca fara un adapost, Hagen descopera ca nu oricine este cel mai bun prieten al unui caine. Ea se alatura unei gasti de caini vagabonzi, dar este capturata repede si trimisa la lac. Cum acolo nu prea exista speranta, cainii vor profita de ocazie pentru a evada si a se revolta impotriva omenirii. Razbunarea lor nu va cunoaste mila. Lili poate fi singura persoana care poate opri aceste neasteptat razboi intre om si caine.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.