On Air, special (audio)

In aceasta saptamana am avut parte de doua momente importante din istoria radioului mediesean.

Dinozauri la Radio Medias 725

 Primul a fost marti seara de la 19.30, cand  impreuna cu Carmen-Maria Popa, Tatiana Albu, Bochis Cosmin, Ovidiu Holerga si Viorel Pasc am fost pe post de “dinozauri” la Radio Medias 725, si am petrecut o seara agreabila rememorand clipe din cei  21 de ani de radio.

 

 Carla Fratila & Mircea Hodarnau

Al doilea moment a fost ieri, cand Carla Fratila a fost invitata mea la “Lentila de Contact” chiar in ultimele ei minute din fm-ul mediesean. Dupa ce ne-a incantat timp de sapte luni cu emisiunea “Frecventa obligatorie”, Carla a decis sa se intoarca in orasul natal. Cum a inceput pentru ea aventura radiofonica la Satu Mare si momentele petrecute la Radio Ring, le-am dezbatut impreuna la emisiunea mea de ieri.  

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.