Oana Bognean s-a calificat la olimpiada nationala de limba latina

Medieseanca Oana Bognean s-a calificat la olimpiada nationala de limba latina. Dupa ce zilele trecute a castigat primul loc pe judet, acesta i-a adus Oanei calificarea la olimpiada nationala a acestei discipline, olimpiada care se va desfasura la Targu Jiu in perioada 14-19 aprilie 2020.

„Luna februarie marcheaza inceputul concursurilor si olimpiadelor scolare pe discipline de invatamant, concursuri ajunse in faza etapelor judetene. In acest sens duminica 2 februarie Liceul Teoretic Onisifor Ghibu din Sibiu a gazduit olimpiada judeteana de limbi clasice (limba latina). Unitatea noastra de invatamant a fost reprezentata de eleve ale claselor de filologie, indrumate de doamna profesoara Viorica Vincze. La clasa a IX-a din partea Liceului Teoretic Axente Sever au participat Sonia Barbat si Oana Bognean, ambele din clasa a IX-a Filologie intensiv Engleza. Axentistele noastre au fost la inaltime, reusind sa obtina rezultate meritorii. Astfel, Sonia Barbat s-a clasat pe pozitia a 5-a in ierarhia judeteana, in vreme ce Oana Bognean a ocupat primul loc cu un total de 90 de puncte”, anunta reprezentantii liceului „Axente Sever”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.