O romanca participa la Evoli Festival din Italia

Maria Morelli, solista de origine romano – italiana, participa in acest week-end la Evoli Festival (Eboli, Italia) considerat al doilea eveniment ca importanta pentru industria muzicala italiana, dupa San Remo.

Maria va urca pe scena unuia dintre cele mai importante evenimente muzicale din Italia, Evoli Festival, sambata, pe 1 august a.c.. Solista va concura la categoria ”Inediti” cu piesa ”Questo Amore” compusa de Francesco Colasanto si inclusa pe albumul de debut ”The Way I Feel”. Maria va canta pe scena acompaniata de orchestra festivalului. Ajuns la cea de-a patra editie, evenimentul dureaza trei zile si se desfasoara la Eboli (Salerno) in aer liber, in Piazza della Repubblica.

Maria Morelli

Pe scena vor urca treizeci de concurenti, in trei categorii diferite (Giovani, Inediti, Interpreti) iar juriul va fi prezidat de Dario Salvatori, unul dintre cei mai importanti critici muzicali din Italia. Desi si-a lansat albumul de debut in Romania, Maria Morelli este deja cunoscuta si apreciata in Italia.

Doua dintre single-urile sale, ”Never Say Goodbye” si ”Rainbow” sunt difuzate de posturile de radio italienesti. Maria Morelli a debutat discografic in 2014 cu albumul ”The Way I Feel”. Acesta contine noua piese, in limbile italiana si engleza, compuse special pentru artista de renumitul compozitor italian Francesco Colasanto, intr-un stil pop, melodios si pozitiv, potrivit pentru zilele calde si frumoase de vara. Maria Morelli are 22 de ani si este originara din Brasov. Este licentiata in drept. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica in copilarie iar in adolescenta a inceput sa urmeze cursuri de canto, sa sutina recitaluri si sa participe la festivaluri internationale de interpretare.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.