O noua activitate deosebita pentru elevii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva

Perioada 15-19 aprilie a.c., este dedicata programului ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun” si pentru elevii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva din municipiul Medias. Saptamana Altfel a adus pentru acesti elevi si pentru cadrele lor didactice o activitate extrascolara deosebita. Este vorba de o excursie la Sibiu, organizata de Asociatia Fran-Mediensis cu sprijinul financiar al Action Roumanie din Nantes.

Elevii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva au vizitat obiectivele turistice importante ale municipiului Sibiu, alaturi de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA si de Gradina Zoologica.

Membrii asociatiei Fran-Mediensis le multumesc prietenilor francezi din Nantes pentru sprijinul acordat in vederea realizarii acestei excursii in Saptamana Altfel.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Mulțumiri pentru promptitudinea cu care ne informați despre evenimentele medieșene !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.