O medieseanca concerteaza la Carnegie Hall

Medieseanca Ioana Vintu are parte maine, 3 martie a.c., de o noua premiera in cariera ei. Ioana va canta maine seara la Carnegie Hall, una din cele mai prestigioase sali de concert din lume, atat pentru muzica culta, cat si pentru cea usoara. Ioana urca pe scena impreuna cu Resistance Revival Chorus, in cadrul Tibet House US Benefit Concert.

Resistance Revival Chorus

Carnegie Hall are propriile sale programe artistice si sectii de comercializare si gazduieste circa 250 spectacole pe stagiune. De asemenea, sala este inchiriata de diferite ansambluri. In stagiunea 2008-2009, a fost inchiriata pentru 600 evenimente.

Daca cumva ajungeti la New York, puteti vizita celebra sala de spectacole. Detalii ai aici.

In luna august a anului trecut Ioana a cantat si la Madison Square Garden, despre acest lucru am scris aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.