O fotografie cu Mediasul este expusa la Strasbourg

Una dintre fotografiile realizate de medieseanca Eva Delia Sarasan este expusa la sediul Consiliului Europei. Fotografia “Panorama a Cetatii din Turnul Forkesch Medias” a fost inclusa in cadrul unei expozitii permanente in cadrul proiectului “International Heritage Photographic Experience”, organizat de catre Muzeul de Istorie din Catalunia si aflat sub patronajul Uniunii Europene.

02-locul-ii-sarasan-eva-delia-liceul-tehnologic-sng-medias-panorama-a-cetatii_din-turnul-forkesch_medias

Cu aceasta fotografie, Eva a castigat locul al doilea la expozitia-concurs „Emil Fischer”, realizat de catre DJC Sibiu pe tema patrimoniului istoric, motiv datorita caruia fotografia a fost selectionata pentru expozitia din Strasbourg.

Eva-D-Sarasan

Eva Delia Sarasan este absolventa (2015) a Scolii Naţionale de Gaz Medias, studenta a Universitatii Babes-Bolyai, Cluj, Facultatea de Litere. Zilele viitoare o sa realizez un interviu cu Eva si o sa aflam mai multe detalii si despre cariera ei literara.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

42 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.