November Cross, maine la Micasasa

In inima Transilvaniei, pe malurile linistite ale Tarnavei Mari, in micuta localitate Micasasa din judetul Sibiu, maine, 3 noiembrie a.c, se desfasoara a doua editie November Cross.  Dupa o prima editie in care totul a fost la superlativ, Cyclocross Nation impreuna cu Micasasa Connect va invita la un spectacol ciclist desavarsit.

Etapa a doua a Cupei Nationale de Cyclocross, in acest an competitia se adreseaza si sportivilor straini, fiind inclusa in Calendarul Uniunii Cicliste Internationale.

“Pe langa competitia adresata cyclocrossistilor, si in acest an pregatim o cursa pentru Mountain Bike:, spun organizatorii.

Inscrieri: http://cyclocrossnation.ro/november-cross/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.