Noul site de prezentare al fotografului Ionut Anisca

 

Prietenul si colaboratorul meu Ionut Anisca si-a lansat, zilele trecute, noul site de prezentare. De-a lungul timpului, am colaborat de foarte multe ori cu Ionut, la mai multe proiecte. El a realizat copertile cartilor mele, mi-a furnizat fotografii pentru site, iar eu i-am fost model intr-un proiect al sau, in care era necesara prezenta unui rocker.

 

Noul site al lui Ionut se axeaza pe fotografia comerciala de produs, catalog si fotografie industriala.

“Dupa o perioada de aproximativ zece ani de acumulare si specializare in domeniul fotografiei, acest site este pentru mine un prim pas dintr-un proiect mult mai amplu, acela de a ma dedica exclusiv fotografiei comerciale. Asta pentru ca, asa cum spun si pe site, toti concuram pentru timpul si atentia clientilor nostri.

Ceea ce putini stiu este ca, dincolo de produs, ceea ce vinde este povestea din spatele produsului: efortul tau, felul acela unic in care ai pus toate valorile tale la treaba pentru un scop. Ei, bine, eu pot sa pun povestea unui produs intr-o lumina buna si sa creez imagini unice, care sa transmita aceasta magie”, spune Ionut Anisca.

Ionut Anisca

Il recomand oricui cu placere pe Ionut, stiind ca este un tip dedicat fotografiei si se implica total in ceea ce face. Daca aveti nevoie de serviciile sale, nu ezitati sa il contactati. Felicitari, Ionut!

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.