Nominalizare la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala

In cadrul celei de-a VI-a editii a Galei Nationale a Excelentei in  Asistenta Sociala organizata in 19 martie 2019, la Ateneul Roman, Colegiul National al Asistentilor Sociali recompenseaza si pune in  valoare asistentii sociali care au contribuit in 2018 la rezolvarea  problemelor sociale si recunoaste contributia celor care au  participat la dezvoltarea asistentei sociale si au promovat profesia de asistent social in anul 2018. Am  onoarea sa fiu nominalizat la categoria PREMIUL PENTRU JURNALISM.

In perioada 18 -25 februarie 2019 are loc etapa de vot online. Cei care vor sa ma voteze o pot face la urmatorul link http://poll.cnasr.ro/poll/12.

Va multumesc!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.