#MySibiu, recunoscut la nivel national

Autoritatea Nationala pentru Turism a oferit Asociatiei pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) dreptul de a utiliza marca combinata “Romania explore the Carpathian Garden” si “Romania explorati Gradina Carpatilor” pentru proiectul #MySibiu al asociatiei. Prin primirea acestui drept din partea ANAT, proiectului ii este recunoscuta importanta in promovarea tarii, folosirea brandului oficial de tara in comunicare aducând un plus de notorietate initiativei.

Dragos Asaftei - Prin Sibiul Meu 2012 (7)

#MySibiu este implementat inca din anul 2010 de catre bloggerii sibieni Tudor St. Popa (www.CeMerita.ro) si Razvan Pop (www.razvanpop.ro), in colaborare cu Cezar Dumitru (www.imperatortravel.ro). Din 2014, orice blogger sau jurnalist online ce doreste sa viziteze orasul Sibiu poate sa trimita o aplicatie pe site-ul proiectului www.mySibiu.eu, acestia primind, in schimbul promovarii online a orasului, diverse facilitati, precum reduceri sau gratuitati la cazare si masa, dar si ghidaj gratuit ori acces in muzee.

In perioada 2011-2015, prin proiectul #MySibiu au ajuns la Sibiu peste 90 de bloggeri, care au scris mai mult de 300 de articole in patru limbi, cu peste 2.000.000 de cititori. S-au realizat si distribuit online peste 4.000 de fotografii, iar clipurile video realizate la Sibiu si incarcate pe YouTube au avut peste 120.000 de vizualizari.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.