Muzeul Municipal Medias revine la program normal

Pe perioada estivala Muzeul Municipal Medias revine la program normal. Incepand de saptamana trecuta muzeul este deschis si la sfarsit de saptamana. Programul este intre orele 9 si 17:00.  Cea mai veche dintre institutiile de cultura existente astazi la Medias, muzeul isi are începuturile documentate in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, iar fondarea sa este definitivata in anul 1901.

Saptamana Altfel la Muzeul Medias

Muzeul cuprinde aproximativ 30.000 de bunuri culturale impartite pe mai multe domenii: istorie, arheologie, etnografie, arta, stiintele naturii. Sectia de istorie-arheologie cuprinde elemente de tezaur din perioada medievala si pâna in secolul XVIII. Sectia de etnografie prin numeroasele obiecte expuse reprezinta un adevarat repertoriu al interculturalitatii zonei. Sectia de stiinte ale naturii prezinta 4.000 de obiecte din toate domeniile stiintei.

5_Muzeul azi

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

41 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.