Merita Mediasul sa castige Batalia reciclarii?

Si in acest an Mediasul participa la competitia “Batalia pentru orasul reciclarii” organizata de EcoRom Ambalaje. Acum sunt  32 de localitari care au intrat in concurs pentru un premiu constand intr-o zona eco wi-fi, un spatiu inedit de relaxare, 100% eco si cu acces liber la internet in valoare de 12.000 E. (care ar prinde bine la Medias)

batalia orasul reciclarii 2014

Mediesenii cred ca sau obisnuit cu containerele speciale din oras (galben, albastru, verde) deseurile de ambalaje: hartie/carton, plastic/metal, sticla si cred avem un avantaj fata de altii. Tu ce zici? Merita Mediasul sa castige Batalia reciclarii?

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.