Meditur S.A. sistează cursele spre marketurile aflate la ieşire din oraş

Începând cu data de 25 martie a.c., este redus numărul de curse efectuate de către SC Meditur SA pe raza municipiului Mediaș și în satul aparținător Ighisul Nou, ținându-se cont doar de programul de lucru al marilor angajatori din oraș care încă își desfășoară activitatea în această perioadă.

Operatorul de transport local sistează toate cursele spre marketurile aflate la ieşirea din oraş, în scopul evitării deplasărilor lungi făcute de cetăţeni, care sunt îndemnaţi de către Primărie să se aprovizioneze de la magazinele din cartier. Decizia este votată mâine în cadrul sedinţei extraordinare a Consiliului Local Mediaş

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.