Medieseni”traficanti de droguri” fara voie, vizitati de DIICOT

Actiunea de la Medias a reprezentantilor DIICOT nu a decurs tocmai „ca la carte”. Dupa cele aflate ieri si publicate azi de colegii de la Adevarul exista semne de intrebare referitoare la profesionalismul celor care au actionat.

Lucratorii Biroului de  Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog au confundat unele adrese unde trebuiau sa faca descinderile si au intrat peste fostul senator PUNR , Mircea Valcu si peste o alta familie din cartierul Gura Campului. Din informatiile pe care le detin  mediesenii din Gura Campului,  printre care se afla si un copil de 6 ani,  au avut de suferit din cauza confuziei facute de mascati.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Este strigator la cer, ceea ce au facut mascatii. Domnul Valcu a avut martori la aceasta descindere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.