Mediesenii obligati sa-si dezapezeasca trotuarele

Primaria Medias reaminteste cetatenilor ca trebuie sa isi dezapezeasca  trotuarele din fata imobilelor. Conform hotararii Consiliului Local nr.166/2009, cetatenii si persoanele juridice din municipiul Medias au obligatia sa isi deszapezeasca trotuarele din fata proprietatilor. 

Medias iarna 2010

Necuratarea zapezii imediat dupa depunere si a ghetii de pe trotuarele din fata imobilelor pe care le detin sau le administreaza, in vederea asigurarii circulatiei normale a pietonilor precum si in cazul formarii poleiului, a neutilizarii materialelor antiderapante, se sanctionează cu amenda de la 1.000 lei pana la 1.500.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. si impozite (marite cu 16% de anu asta) la ce mai platim? ce primim in schimb??? trotuare ca vai de ele!!! starzi nu mai spun… mojicie la tot pasul … pt ce platim impozit???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.