Medieseanul Tudor Turcu din nou la preselectia Eurovision

In acest an Tudor Turcu a decis sa participe din nou la preselectia Eurovision. Anuntul a fost postat azi pe facebook. “Dragii mei totul e pregatit ..incepand de maine vom asculta melodia inscrisa in Selectia Nationala Eurovision 2014…Va strang in brate pe toti si hai sa tinem pumnii stransi rockului si de asta data! O duminica de vis va doresc!Doamne ajuta!”.

Tudor Turcu 2014

Anul trecut medieseanul a participat cu compozitia “Hello” si a ajuns in finala preselectiei nationale. Intre timp piesa ‘Nu minti” a trecut pe pragul de 100.000 de vizualizari pe youtube.  Astept cu nerabdare piesa. In  Germania, mediesenii de la Burger 7, sunt si ei inscrisi pentru cursa spre Eurovision 2014.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.