Medieseanul Stefan Vinti a jucat in Australia

Medieseanul Stefan Vinti, impreuna cu antrenorul sau Toni Gaspar, reprezentanti ai Asociatiei Sportive Dafora Tenis, au participat luna trecuta la doua turnee importante de tenis care au avut loc in Australia.  Intre 15-20 ianuarie 2012, Stefan a jucat  la turneul de gradul 1 Loy Yang Traralgon International 2012, unde la dublu impreuna cu Filip Peliwo din Canada a ajuns in semifinalele turneului, unde au pierdut in fata castigatorilor turneului, echipa formata din Australianul Nick Kyrgios si sud-africanul Wayne Montgomery.

 La cel de-al doilea turneu, Australian Open Junior, desfasurat intre 22 si 28 ianuarie, turneu Grand Slam, Stefan Vinti  a fost acceptat direct pe tabloul principal, datorita clasamentului mondial foarte bun (30 ITF). Turneul de juniori s-a desfasurat in acelasi timp, pe aceleasi terenuri si in paralel cu cel de seniori, acestia avand ocazia de a-i vedea la antrenament si la meciuri pe cunoscutii Tonga, Nadal, Djokovjci, Sharapova. 

“Il pregatim pe Stefan sa joace pe tabloul principal de la Roland Garros, Wimbledon si US Open la juniori si in acelasi timp vom incerca sa participam la  turnee Futures pentru a ne apropia de primii 1000 din clasamentul ATP”  spun reprezentatii clubului Dafora Tenis.Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.