Medieseanul Nico Lontras, trainer la Horeca School

In cursul zilei de ieri, medieseanul Nico Lontras a tinut o lectie practica de gastronomie romaneasca la cursul specializare bucatar-sef, in cadrul Horeca School. Impreuna cu participantii la programul de specializare, bucatar şef Nico a lucrat preparate din gastronomia romaneasca traditionala, prezentate intr-o forma moderna.

Vezi mai jos o inregistrare din cadrul cursului.

CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA HORECA SCHOOL este o scoala contemporana care combina notiunile traditionale cu o viziune deschisa asupra viitorului. Asociatia non-profit romano-belgiana a fost fondata in anul 2009, la initiativa doamnei Cristina van der Schaaf si domnului Frederik Decruyenaere in scopul de a furniza servicii de formare profesionala, in principal in domeniul Horeca, dar si in alte domenii de interes pe piata muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *