Medieseanul Mihai Corui isi lanseaza azi o noua carte

Medieseanul Mihai Corui isi lanseaza azi cel de-al treilea volum. Cartea se intituleza “Chipul fericirii” si are lansarea la ora 18:00, la Hotelul Continental din Targu Mures, in Sala ”Nicolae Grigorescu”. Cartea este realizata in colaborare cu Editura Ecou Transilvan, cu care autorul si-a mai lansat si cartile anterioare, “Vad inainte, antrenorule” (2015) si “Cand dragostea se-ntampla” (2017).


In cadrul evenimentului are loc si o expozitie de pictura, cu lucrari realizate de Claudia Georgeta Simon Bokor, care a facut ilustratia primei coperte. Luna viitoare, cartea va fi lansata si la Medias. O sa revin cu detalii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.