Medieseanca Diana Urian traduce in continuare carti pentru copii

Medieseanca Diana Urian traduce in continuare, din limba norvegiana, carti pentru copii. Anul trecut, Diana a colaborat pentru prima data cu Editura Paralela 45. Volumele traduse sunt din seria ”Biroul de investigatii Nr. 2”, semnate de Jørn Lier Horst si Hans Jørgen Sandnes. Pana in momentul de fata, au fost lansate trei carti, iar Diana mai lucreaza la inca doua.

In acest an a aparut ”In cautarea reginei junglei”, o carte care ne prezinta o aventura a echipei de detectivi a Biroului de Investigati Nr. 2, formata din Tiril Olsen, Oliver Tangstad si cainele lor de vanatoare, Opti. Bunicul Franz e in Africa, in cautarea unei regine a junglei. Tiril si Oliver primesc un mesaj: bunicul are nevoie de ajutor. Dar lucrurile nu sunt atat de simple. O calatorie in jungla e periculoasa. In plus, toate datele pe care le au detectivii nostri la dispozitie sunt cifrate. Prin urmare, e nevoie de rabdare si… o minte bine antrenata.

Editura Paralela 45 are o bogata oferta de carti pentru copii. ”In cautarea reginei junglei” face parte dintr-o serie de carti extrem de captivante, interesante si instructive – Seria Biroul de investigatii Nr. 2 –  care ii vor face pe cei mici sa-si puna intrebari si sa incerce sa gaseasca raspunsuri. Dezlegarea misterelor n-a fost niciodata atat de amuzanta!

In urma cu trei ani, Diana Polgar a fost aleasa de Editura ALLFA sa traduca romanul autorului norvegian Tom Egeland, considerat un Dan Brown nordic. Despre asta am scris aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.