Medieseanca Andreea Marian prezinta Conferintele Toamnei

“Mana in Mana cu Fericirea” este un proiect lansat anul trecut de Andreea Marian, la Medias. In cadrul proiectului, au fost organizate, in primavara acestui an, o serie de conferinte cu cei mai renumiti specialisti de la noi din tara, pe teme de interes pentru parinti si profesori. Aceste conferinte au intrunit participanti numerosi atat din Medias, cat si din Sibiu, Targu Mures si localitatile invecinate. Din aceasta toamna, proiectul se va extinde si la Sibiu.

conferintele toamei

Incepand din luna septembrie, Andreea Marian ii are ca invitati pe Oana Moraru, Otilia Mantelers, Gaspar Gyorgy si Crina Coliban. In 17 septembrie va avea loc la Medias conferinta ”Secretele copilului performant – 3 chei care deschid usa succesului” cu Oana Moraru, in 22 octombrie, Otilia Mantelers va sustine la Sibiu conferinta ”Stima de sine a copilului tau”, iar in 26 noiembrie este programata conferinta ”Copilul invizibil” cu Gaspar Gyorgy. Conferinta “Copilul invizibil” va fi urmata de lansarea cartii cu acelasi nume, volumul de debut al psihologului clinician si autor Gaspar Gyorgy.

De asemenea, pe parcursul lunilor urmatoare se vor organiza ateliere si seminarii care vizeaza un public mai restrans si care au ca scop imbunatatirea vietii persoanle si a vietii de familie.
Andreea Marian este mama a doi copii, trainer Hand in Hand Parenting in formare si fondatoarea proiectului si a platformei ”Mana in Mana cu Fericirea”.

Mai multe detalii despre evenimentele viitoare gasiti pe pagina de Facebook Mana in Mana cu Fericirea sau pe www.manainmanacufericirea.ro

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.