Medieseanca Andreea Dragoman se pregateste pentru campionatele europene

Incepand de maine, 6 iulie a.c., medieseanca Andreea Dragoman se pregateste pentru Campionatele Europene de Juniori si Cadeti, care vor avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 15-24 iulie. Cantonamentul se desfasoara chiar in orasul in care are loc competitia internationala.

Andreea participa la toate probele (echipe, dublu fete, dublu mixt si individual). La dublu fete, sportiva noastra face echipa cu rusoaica Maria Tailakova, iar la dublu mixt cu francezul Bastien Rembert. Daca cu Maria a castigat o medalie de bronz la alta editie a europenelor, cu Bastien Rembert joaca pentru prima data. In luna iunie, sportiva legitimata la CS Romgaz si CSM Medias a fost convocata in Germania, la un cantonament la care au participat cei mai buni jucatori de tenis de masa, la categoria juniori.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.