Medieseanca Andra Handaric, invitata la Saptamana Modei de la Paris

Designer-ul mediesean Andra Handaric a fost invitat la participe la Saptamana Modei de la Paris Fall/Winter 2019. Showroom-ul a avut loc in intervalul 28 februarie -6 martie a.c., (pe toata durata saptamanii modei) intr-un spatiu din cartierul Le Marais.

 

“Am fost invitata sa particip in timpul  saptamanii modei la un Showroom de Moda avantgardista (CUBE Showroom), impreuna cu branduri internationale deja consacrate in zona  esteticii dark-avat-garde. Am expus colectia MATER- toamna/iarna20, o colectie unisex, al carei concept are la baza investigarea relatiei om-materie/ om-natura”, mi-a spus Andra.

Dupa prezentarea de la Paris, urmeaza o noua prezenta in strainatate de aceasta data la Fashion Weekend Skopje, in perioada 29 -31 martie 2019.

Andra Handaric este un tanar designer din Medias, care, in urma studiilor la IED Barcelona, a obtinut un Bachelor’s Degree in design vestimentar de la Westminster University London. Colectia de absolvire „Argat”, o colectie exclusiv conceptuala, chestioneaza ideea de identitate culturala în contextul globalizarii. Aceasta devine finalista in cadrul competitiei Modafad T_project Fashion Awards, fiind considerata un act de pionierat al mostenirii culturale a designerului in contextul international in care este prezentata. Mai multe detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.