Mediasul va avea inca trei cetateni de onoare

Luni, 25 noiembrie a.c., Consiliul Local Medias voteaza conferirea titlului a trei cetateni de onoare.  Persoanele care au fost propuse sunt : Pompei Hadarean, Maria Ioana Stanescu si Nicolae Romulus Moise. Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de luni sunt 39 de proiecte de hotarare. Festivitatea de conferirea a titlului de “Cetatean de Onoare” este programata de Ziua Nationala a Romaniei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii


  1. Cu Dna Stănescu sunt de acord sa fie cetățean de onoare! Însă ceilalți doi cu ce s_au remarcat pentru a primi un asemenea titlu?


  2. Vă rog să publicați motivele pentru care se conferă acest Titlu. Mulțumesc.


  3. Hadarean a avut o gramada de contracte cu Primaria, o sifonat la bani ….si i-o fi impartit cu angajatii Primariei, probabil de aia…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.