Mediasul radiofonic 1950 -2013 a ajuns la Cluj

Mircea si Irina la TVR Cluj 2013

Campania de promovare a cartii a fost ieri la Cluj. De dimineata i-am facut o vizita Irinei Gaspar la “Buna Dimineata Transilvania” de la TVR Cluj  sa vorbim despre „Mediasul Radiofonic 1950-2013” si radioul local.

Ana Muntean la E+

De la ora 18:30 am fost invitat la emisiunea moderata de Ana Muntean la mai tanarul post TV E+ ce poate fi urmarit pe UPC in jud Cluj, Romtelecom – NextGen sau pe internet la adresa e.streamnet.ro.

Cluj revedere colegi

Dupa emisiune m-am intalnit cu fostii mei colegi care acum lucreaza in Cluj in televiziune sau radio, Sorina Danila, Dodo Mesaros, Nekta si Ana Muntean pentru a depana amintiri si a le da cate un exemplar din volum.

Colegii mei

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.