Mediasul are de azi „Scoala de Voluntariat” (video)

In aceasta dimineata la orele 10:00, la Scoala Nationala de Gaz din Medias a fost lansat proiectul „Scoala de Voluntariat”. Proiectul o sa fie coordonat de Asociatia Romana pentru Responsabilitate, Educatie si Sprijin Social (ARRESS). Prin intermediul proiectului initiat de ARRESS, se doreste o dezvoltare personala a elevilor, ca urmare a dobandirii cunostintelor teoretice si practice in ceea ce priveste voluntariatul in mediul in care isi urmeaza studiile.


Dupa lansare l-am invitat pe Mihai Carabas, presedintele ARRESS la Radio Ring, la emisiunea „Dimineti de week-end” pentru un scurt interviu, pe care il poti vedea mai jos.


Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.