Mediasul a fost reprezentat la un festival in Slovenia

Un grup de medieseni a participat de curand la un festival in Slovenia. Mediasul a fost reprezentat de UrzelnZunftMediasch, format din elevi.

UrzelnZunftMediasch

“Chiar daca nu a organizat in acest an Carnavalul Lolelor, UrzelnZunftMediasch s-a consolat cu faptul ca si-au ajutat prietenii sloveni si au gonit cu zuruitoare, talangi si lovituri de bici spiritele rele ce inca se incapatanau sa paraseasca Sostanj si Ptuj. Bucuria faschenk-ului sloven a fost completata de reinnoirea vechilor prietenii, cat si de legarea de noi amicitii cu grupurile carnavalesti din alte tari, ce-si doresc inca de pe acum sa viziteze Mediasul in fasching”, spune Mirel Remescu.

Mai jos ai cateva imagini in care ii poti vedea pe cei de la UrzelnZunftMediasch, la minutul 4:19.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.