Mediasul a castigat o finantare nerambursabila de aproximativ 10 milioane de euro (video)

Municipalitatea medieseana a castigat finantare nerambursabila pentru proiectul „Modernizarea, reabilitarea si extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Medias“.  Proiectul se desfasoara in cadrul programului Operational Regional 2014 – 2020, axa prioritara 3, prioritatea de investitii 4e, Obiectiv specific 3.2 – „Reducerea emisiilor de carbon in zonele urbane, bazata pe Planurile de Mobilitate Urbana“, municipiul nostru beneficiind in cadrul acestui proiect de o finantare nerambursabila de aproximativ 10 milioane de euro.

Primarul Gheorghe Roman a semnat azi contractul de finantare  impreuna cu  directorul general al ADR Centru, domnul Simion Cretu, si presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Daniela Campean. Perioada lucrarilor este de 33 de luni. Dupa semnare cei trei au facut declaratii reprezentantilor mass media.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.