MediasLive, editia a doua apare in noiembrie

Al doilea numar al revistei MediasLive este programat sa apara in luna noiembrie. Peste 50 de companii au ales sa-si promoveze produsele si serviciile in primul numar al revistei care a fost lansata in data de primavara acestui an, in format A5, tiparit in 5000 de exemplare, cu pagini glossy full color. Revista MediasLive contine informatii utile despre locuri, oameni si afaceri din Medias, este un mod inedit de promovare a ofertelor companiilor de top din Medias.

mediaslive2

Companiile care apar in revista beneficiaza si de promovare pe portalul www.mediaslive.ro, pagina de Facebook a revistei ( 4900 de fani ) si grupul Medias (4200 membrii). Pentru informatii si tarife : Anamaria Szabo, 0742.262.193, anamaria@vitamina-marketing.eu

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.