Medias – Traditii, istorie si gastronomie (video)

In acest an judetul Sibiu a devenit Regiune Gastronomica Europeana, iar delegatia Platformei Regiunilor Gastronomice Europene a venit ieri la Medias. Oaspetii europeni au avut ieri ocazia sa guste din preparatele restaurantelor mediesene si sa ii cunoasca pe unii dintre producatorii locali. Evenimentul s-a desfasurat la Restaurantul REYA.

Invitati speciali au fost Diane Dodd, presedintele Institutului International pentru Gastronomie, Cultura, Arta si Turism, si reprezentantii regiunilor gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda, Spania, precum si reprezentanti ai Consortiu alcatuit din: Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Municipiului Sibiu, Primaria Municipiului Medias, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu.

Mai jos poti vedea discursurile si un scurt program artistic sustinut de elevi de la Clubul Elevilor Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.