Medias Show Tattoo 2016

In acest week-end, sambata si duminica, Prohibition Pub si Ink Time Tattoo Studio va invita sa luati parte la cea de-a doua editie a evenimentului desfasurat anual la Medias, un eveniment dedicat iubitorilor de tatuaje si nu numai.
Medias Show Tattoo
Veti avea din nou ocazia sa vedeti la lucru, sa va lasati tatuati sau pur si simplu sa cunoasteti artisti din lumea tatuajelor, precum: Andi Rusu (Morutan), Stely (Radical Ink), Peruzy (Ink Time), Ricardo (Church of Dark Art), Sorin Duma (Ink Time), Laura (Church of Dark Art), plus invitati surpriza. Show-ul incepe sambata, la ora 11:30 si va dura pana in jurul orei 21:30, ora de la care ramanem cu toti la after party, alaturi de InDJstione, apoi se va relua duminica, intre orele 12:00-21:00.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.