Medias Networking: Studiu de nevoi pe piata muncii

Membrii Clubului de Afaceri “Medias Networking” au demarat un sondaj pentru a afla care sunt nevoile de forta de munca in Medias si imprejurimi pentru perioada urmatoare. Rolul sondajului este de a afla care sunt meseriile care se cer pe piata muncii si numarul de locuri de munca care vor fi, estimativ, disponibile pe viitor.

forta-de-munca

Companiile cu peste cinci angajati din Medias si imprejurimi sunt rugate sa completeze chestionarul de la adresa: http://mediasnetworking.ro/studiu-nevoi-pe-piata-fortei-de-munca/
Durata de completare este de doar cateva minute.
“Medias Networking” adopta o atitudine proactiva fata de problemele de personal cu care se confrunta companiile din Romania si incearca sa gaseasca solutii pe termen mediu si lung, impreuna cu factorii care pot interveni in acest sens.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.