Mediaș: Campania „Un oraş pentru un spital”

În contextul noului Coronavirus, Asociația Micasasa Connect, susținută de Fundația Comunitară Sibiu, vine în ajutorul Spitalului Municipal din Mediaș prin campania „Un oraş pentru un spital”.

După discuții cu reprezentanții spitalului, am clarificat care sunt nevoile prioritare în acest moment, în idea de a de a preveni, detecta și raspunde pandemiei de COVID-19.

Personalul medical este cel mai expus la virus și necesită echipamente de protecție:

• combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, viziere, dezinfectanți. Medicii sunt în prima linie și sunt gura noastră de oxigen!
• echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic, care are nevoie de asistare respiratorie și a funcțiilor: Aparat de ventilație mecanică, monitor funcții vitale.
Realitatea este că numărul de cazuri va crește exponențial și este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă.

Alături de partenerii noștri, ne resetăm prioritățile și sprijinim Spitalul Municipal din Mediaș, punându-le la dispoziție echipamentele necesare.

Donațiile ajung la Spitalul Municipal din Mediaș sub formă de echipamente și consumabile necesare în lupta cu COVID-19.

Mai multe detalii despre campanie:
https://unoraspentruunspital.ro/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.