Marcus Macarei, vicecampion national la sarituri

Tanarul sportiv Marcus Macarei a obtinut zilele trecute rezultate bune la Campionatul National de Gimnastica. Marcus a urcat pe podium la proba de sarituri, obtinand locul al doilea, locul patru la inele si locul cinci la cal cu manere. Competitia s-a desfasurat la Resita.

In perioada 3-6 iunie a.c., Marcus Macarei a obtinut locul 1 cu echipa CSS Sibiu, la categoria juniori IV. In luna aprilie, Marcus a mai urcat pe podium la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Scolare la probele de cal, sarituri si individual compus. In aceasta luna se implinesc 10 ani de cand Marcus face gimnastica.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.