Marcel Rusu, din nou pe scena cu Sepultura

Medieseanul Marcel Rusu, membru al trupei Krepuskul, va urca maine seara din nou pe scena, in deschiderea brazilienilor de la Sepultura. Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul ”30 Years”. Este pentru a treia oara cand cele doua formatii se intalnesc pe aceeasi scena.

Rusu Marcel

„Intr-adevar, o sa cantam in deschiderea lor si am mai cantat la acelasi festival cu ei, Bloodstock, in 2012, in U.K. Baietii au mai cantat si in 2009 cu ei la Arenele Romane, inainte sa fiu eu in trupa, deci asta ar fi a treia oara!”, mi-a scris Marcel. Krepuskul a cantat sambata, 21 noiembrie a.c., la Budapesta, la Festivalul Full of Anger.

Krepuskul

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.