Manusi si masti de protectie pentru medicii de familie

Medicii de familie din Medias si satul apartinator Ighiul Nou primesc de masti de protectie si tot atatea perechi de manusi de unica folosinta.


„Criza de masti de protectie, de combinezoane si de manusi de unica folosinta nu imi este deloc straina. Chiar dinainte sa imi fie semnalata in mediul online, cunosteam situatia cu care se confrunta si medicii de familie. Spre deosebire de alte localitati, medicii de familie din Medias nu sunt organizati intr-o asociatie, fapt care face ca dialogul cu acestia sa se desfasoare mai greu. Chiar si in acest context, astazi cei 32 de medici de familie de pe raza municipiului Medias si a satului apartinator Ighisu Nou au fost contactati pentru a se stabili ora la care urmeaza sa li se livreze cele 3200 de masti de protectie si tot atatea perechi de manusi de unica folosinta”, a declarat ieri primarul Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.