Londra vazuta din London Eye

In aceasta vara toata lumea a fost cu ochii pe Jocurile Olimpice desfasurate la Londra. Cei care au vrut sa viziteze capitala, sunt sigur ca si-au stabilit sa vada orasul si de la inaltime cu ajutorul Ochiului Londrei (London Eye).

London Eye a fost inaugurat in martie 2000 si in foarte scurt timp a devenit una dintre atractiile Regatului Unit al Marii Britanii, cu aproape 4 milioane de vizitatori pe an. Roata are 32 de capsule, fiecare dintre acestea cantarind zece tone.

Greutatea totala a rotii si a capsulelor este de 2.100 de tone iar intr-o capsula incap aproximativ 25 de oameni. Timpul unei rotatii este de aproximativ 30 minute si la fiecare tura aproximativ 800 de persoane se pot bucura de minunata priveliste de care am avut si eu parte in noiembrie 2011.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.