Liviu Pintican Juga vorbeste despre timbrul dedicat Turnului Trompetilor

Timbru Turnul Trompetilor

Romfilatelia a lansat pe data de 4 octombrie 2014, o emisiune de sase timbre, “Turnurile Timpului, Turnuri cu Ceas” in care apare su Turnul Trompetilor din Medias. Fiind o premiera pentru orasul nostru l-am invitat pe colectionarul Liviu Pintican Juga sa ne prezinte aceasta serie si sa-mi explice importanta ei. Cu aceasta ocazie l-am intrebat si despre o eventuala serie dedicata aniversarii a 750 de ani de atestare documentara a Mediasului. 

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


 1. Draga Mircea,
  Ascultand interviul am remarcat cateva regretabile greseli pe care le-am facut, motiv pentru care vreau sa fac urmatoarele precizari:
  -imaginile reproduse pe seria de timbre”Turnuri cu ceas” se refera la Turnul Primariei din Oradea, Turnul PalatuluiCulturii din Iasi, Turnul palatului comunaldin Buzau, Turnul Casei Sfatului din Brasov, Turnul CasteluluiPeles si Turnul Trompetilor din Medias;
  -Denumirea corecta a societatii care editeaza in Romania emisiuni de marci postale este Romfilatelia.
  Sper sa postezi aceste precizari pentru a-mi corecta regretabilele greseli pe care le-am facut in „vartejul” discutiei noastre recente, ocazie cu care imi cer scuze fata de cei care vor asculta interviul respectiv.
  Iti multumesc si le multumesc tuturor pentru intelegere.
  Liviu Pintican-Juga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.