Liceul Axente Sever participa la Schools Sustainability Challenge

trophies

Liceul Teoretic „Axente Sever” participa in acesta perioada la un concurs international Schools Sustainability Challenge care consta in prezentarea unui proiect de sustenabilitate din comunitatea fiecaruia. Prezentarea trebuie facuta sub forma unui video de maximum 3 minute si trebuie incarcata pe YouTube. Jurizarea va avea loc dupa data de 1 februarie si pe langa faptul ca se va lua in considerare impactul, calitatea si perspectivele proiectului se va mai tine cont si de numarul de vizualizari pe care il are video-ul pe YouTube.

Sergiu Lazar

Elevul Sergiu Lazar, coordonat fiind de doamna profesoara Monica Mot, a ales sa prezinte campania umanitara a Consiliului Local al Tinerilor, „Hraneste un zambet”. In video se prezinta cateva detalii despre Romania, despre municipiul Medias, despre ceea ce inseamna Consiliul Local al Tinerilor, despre problemele identificate de voluntarii CLT in randurile societatii civile, si despre metoda de solutionare a acestei probleme, care in vizunea lui Sergiu Lazar, este reprezentata de campania umanitara „Hraneste un zambet”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.