Lansarea cartii semnate de dr. Viorel Stefu (video)

Revin cu imagini de la lansarea volumului “Muzeul Alt – Mediasch. Marturii ale comunitatii sasesti de la Medias”, autor dr. Viorel Stefu.

Prezentarea cartii a fost sustinuta de: dr. Vasile Marculet, dr. Mihai Chiriac si Stpfr. Gerhard Servatius – Depner. O prezentare semnata de Razvan Pop, care nu a putut fi prezent la eveniment, am postat aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Dragă Mircea,
    Păcat ca în cele peste 40 de minute înregistrate, nu există nicio imagine a sălii arhipline și practic neîncăpătoare pentru publicul prezent la acest eveniment. Este o dovadă, pe de o parte a prestigiului de care se bucură Muzeul municipal și Viorel Ștefu, iar pe de altă parte că publicul din Mediaș este preocupat de istoria orașului în care cu toții trăim.
    Nu pot să nu remarc faptul că, cel puțin eu, nu am zărit prezența niciunui reprezentant al Primăriei Mediaș. Mă întreb de ce oare această atitudine? Pentru răspuns se pot imagina multe scenarii, dar niciunul onorant pentru cei care au lipsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.