Lansare de carte Daniel Daian la Medias

Maine de la ora 17:00, la Galeria Cirus din Medias (str. Petofi Sandor nr.9) va avea loc lansarea celui mai recent volum de poezie semnat de Daniel Daian, ”Jumatatea dumnezeului femeie”, aparut la Editura Vremea, in 2013. Despre acest volum va vorbi scriitorul Dan Mircea Cipariu, presedintele Sectiei de Poezie a Uniunii Scriitorilor, Bucuresti. In finalul evenimentului, Daniel Daian va sustine o lectura publica. Amfitrion va fi artistul plastic Vasile Popescu, iar organizatorul evenimentului este Dorina Cioplea.

 afis daniel daian medias februarie

”Daniel Daian are tensiunea lirica a unui star rock care vede ca in timpurile noastre oamenii fac tot mai mult razboi interior si tot mai putina pace sufleteasca. Poezia lui are autenticitatea unui vis hard-rock, in care Celalalt este si inger, si, mai ales, demon. Noua sa carte este, astfel, un exercitiu de virtuozitate a cautarii de sine, chiar daca aceasta cautare trece, de cele mai multe ori, prin infern pentru a gasi o altfel de existenta.” (Dan Mircea Cipariu)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.