La multi ani, de Ziua Mondiala a Radioului!

Azi este Ziua Mondiala a Radioului. Marcata anual pe 13 februarie, Ziua Mondiala a Radioului se celebreaza ca urmare a deciziei luate la cea de-a 36  Conferinta Generala a UNESCO din noiembrie 2011. Le urez la multi ani si emisiuni cat mai multe tuturor colegilor de brealsa.


Mircea bw

Anul trecut am sarbatorit si 20 de ani de radio local la Medias, ocazie cu care am lansat „Mediasul radiofonic 1950-2013”, o carte din care poti afla detalii despre statia de radioficare a orasului, cele doua posturi Radio Medias 725 si Radio Ring si o parte din oamenii care fac, sau au facut radio in urbea de pe Tarnava Mare. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.