La multi ani, Crucea Rosie Medias!

In aceste zile, Subfiliala Crucea Rosie Medias aniverseaza patru ani de activitate. In cei patru ani de activitate, voluntarii medieseni s-au implicat in foarte multe cazuri sociale, atat in Medias, cat si in diferite localitati limitrofe.

Despre implicarea voluntarilor medieseni si necesitatile subfilialei, programul Banca de Alimente de intrajutorare a persoanelor nevoiase, organizarea cursurilor de prim ajutor premedical, am discutat ieri cu Rodica Suteu, voluntar in cadrul subfilialei.

“Toate lucrurile bune care s-au intamplat in cei patru ani de activitate nu se puteau face fara implicarea medieşenilor, dintre care unii au vrut sa fie cunoscuti, iar altii au preferat sa ramana anonimi. Nu e putin lucru sa-ti pese de cel de langa tine. Voluntarii care stau in spatele actiunilor de sprijin, implicarea lor, cei care isi ofera ajutorul neconditionat aducand speranta, bucurie, implinire. Acesta este familia, echipa voluntarilor Crucii Rosii din Medias. La multi ani Crucea Rosie Subfiliala Medias! La multi ani voluntarilor! Le multumesc medieşenilor!”, mi-a scris, din Germania, Luminita Zgabei, fondatoarea Subfilialei Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.