La Medias se infiinteaza o clasa cu predare in limba chineza

Proiectul infiintarii unei clase cu predare in limba chineza la Liceul teoretic ,,Axente Sever” din Medias este unul dintre rezultatele acordului de infratire dintre municipiul Medias si orasul Gaoyou din estul Chinei, incheiat in toamna anului trecut.

In cadrul discutiilor purtate la sediul Primariei municipiului Medias, intre primarul Roman Gheorghe si reprezentantii Institutului Confucius, a Inspectoratului Scolar Judetean si conducerea Liceului teoretic ,,Axente Sever”, au fost stabiliti pasii concreti si detaliile finalizarii acestui proiect.

Demersul are ca scop promovarea limbii si culturii chineze, dar in acelasi timp reprezinta o oportunitate pentru elevii si tinerii medieseni de a cunoaste cea mai vorbita limba a momentului, la nivel mondial.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.