Kovács Nori concerteaza la Medias

Casa Kolping din Medias este gazda unui concert sustinut de o artista din Ungaria. Kovács Nori concerteaza azi, pentru prima oara, la Medias. Nori si-a inceput cariera in 1986, iar in perioada 1998 – 2008, a avut 18 aparitii discografice pe compilatiile “Folk Dance Party Gathering”, “Folk Dance Party Folk Music” si “New Living Folk Music”.

Nori_viragos1

Anul 2000 i-a adus nominalizarea si premiul ”Young Master of Folk Music”, in Ungaria, iar in 2013 a fost castigatoarea Transilvanian Music Awards, la muzica populara. Kovács Nori a colaborat, timp de sase ani, cu formatia Balkan Fanatik, la Londra a inregistrat cu Transglobal Underground, pentru albumul ”Gathering of Strangers”, si a concertat in 15 tari, inclusiv Canada si Statele Unite ale Americii. La inceputul acestui an, Nori a lansat albumul “Nimród regéje”. Concertul este programat de la ora 20:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.