Julio Iglesias revine la Bucuresti si Cluj

Julio Iglesias, revine in Romania pentru doua concerte. Artistul va canta pe 20 mai la Sala Palatului in Bucuresti si pe 22 mai la Sala Polivalenta din Cluj.

“Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le pregateste romanilor o mare surpriza. Pana la momentul la care surpriza va fi anuntata public, artistul a facut un prim pas si a inclus Romania in programul turneului’ World Tour 2015′, anuntand astfel doua concerte”, se mentioneaza in cadrul unui comunicat de presa.

Julio_Iglesias_1

“Nu e recunostinta mai mare pentru viata unui artist ca atunci cand oamenii te lasa sa te intorci in locurile in care ai mai fost si alta data”, spune Julio Iglesias.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti, cu preturi cuprinse intre 280 de lei si 550 de lei, vor fi puse in vanzare, incepand de maine, prin Eventim in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.