Istoria muzicala medieseana: Virgil Suciu (video)

Virgil Suciu TV

Continuam azi interviurile din seria istoria muzicala medieseana cu Virgil Suciu. Cunoscut in ultima perioada mai mult ca un interpret de muzica folk, Virgil si-a inceput cariera muzicala inca din scoala generala.

Virgil Suciu Cantarea Romaniei

Ca elev a participat la multe festivaluri si a castigat faza republicana a festivalului Cantarea Romaniei. La Medias a cantat cu formatia Sens Unic, cu care a castigat prezenta pe o compilatie a casei de discuri A&A Records iar apoi a inceput colaborarea cu Mircea Rusu Band care continua si in ziua de azi. 

Mircea Rusu Band

Cum a plecat Virgil din Medias la Bucuresti cu o caseta demo cu trei piese, sa isi incerce norocul, afli din interviul de mai jos.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.